Zin in een pittig, fruitig en alcoholvrije drank? Probeer Ambr Curcuma & Ginger!
Sterke dranken
Blosm Appeljenever geniet van de ambachtelijke kennis en het vakmanschap van Co&Co Distillery en wordt geproduceerd met de lekkerste appels uit de streek.
El Presidente is een Cubaanse cocktail op basis van dry curaçao, rum, witte vermout en granaatappel.
Een vodka voor fijnproevers. Zijn zacht zoete smaak dankt hij aan de Beauce tarwe.
Een artisanale, biologische en 100% natuurlijke mixer bestaande uit een subtiele mengeling van gember, limoen, appel, bergamot, rietsuiker en specerijen. Met 50% minder toegevoegde suikers.
Een artisanale, biologische en 100% natuurlijke mixer bestaande uit een subtiele mengeling van gember, limoen, rietsuiker en specerijen.
Een fluweelzachte advocaat likeur, zorgvuldig samengesteld met verse eidooiers, Elixir d’Anvers en Esprit Elixir d’Anvers.
Elixir de Spa, zijn mooie ronde fles oogt nog steeds hedendaags.
Het uiterst gekende flesje likeur uit Antwerpen, dat sinds 1863 op ambachtelijke wijze gedistilleerd wordt, behoudt zijn faam en succes.
Voor deze unieke en gelimiteerde oplage van Elixir d’Anvers Reserve lieten men de ambachtelijke gestookte Elixir d’Anvers in het grootste geheim extra lang rijpen op streng geselecteerde, kleine eikenhouten vaten die zorgen voor een fijne smaakevolutie.
Ginger Jack is een nieuwe Belgische gemberdrank boordevol biologische gember van topkwaliteit.
Hentho Rum is een kruidige blend van een Jamaicaanse Rum en twee Rums uit Guadeloupe en Martinique.
Gedistilleerd volgens een oud familierecept, sinds 1961, heeft deze hopjenever het label ‘streekproduct’ ontvangen.
Geniet van deze unieke combinatie van het authentieke Elixir d’Anvers met een subliem distillaat van koffie uit Ethiopië en Colombia.
Een lichtzoete likeur op basis van versgeplukte krieken. Zijn volrijpe smaak verschilt van jaar tot jaar op het ritme van de natuur.
Liefhebbers van Italiaanse limoncello gaan ook genieten van deze Belgische variant.
Een traditionele Londen Dry gin gedistilleerd met kruiden zoals rozemarijn, citroen, munt en zwarte peper.
De elegante complexiteit van het Centraal Station van Antwerpen vertaalt in een verfijnde Amaretto. 1905, een verwijzing naar het openingsjaar van dit indrukwekkend bouwwerk.
1501, een gouden eeuw van welvaart en artistieke hoogtepunten voor Antwerpen. De ideale setting om deze unieke gin in neer te zetten.
MM Antverpia creëerde een pastis waarin de veranderlijke tijdgeest van het einde van de Franse revolutie wordt weerspiegeld.
Een heerlijk likeur van versgemalen koffiebonen met een diepvolle smaak en bitterzoete nuances.
Negroni is van oorsprong een Italiaans aperitief op basis van gin, vermout en bitter.
Deze oude jenever, gebrouwen volgens de oude methode (Vieux système), brengt de traditie van het stoken weer tot leven.
Blosm Rabarberjenever geniet van de ambachtelijke kennis en het vakmanschap van Co&Co Distillery en wordt geproduceerd met de lekkerste rabarber uit de streek.
Deze exotische zoete witte rum met aroma’s van vanille heeft een mooie en droge lengte in de mond.
Een uitzonderlijke rum gemaakt voor echte amateurs. Zijn grote aromatische subtiliteit nemen je mee in een unieke smaakervaring.
Proef een uniek aperitief op basis van vlierbloesem en een geheime mengeling van kruiden.
Een uitgelezen selectie van de beste producten die België te bieden heeft. Een geschenkmand vol Belgische lekkernijen en luxe producten. Pure verwennerij!
Deze Double Aged Rum heeft een fijne en complexe structuur. Een eerste rijping in sherryvaten en vervolgens in vaten van Franse eik geven deze rum een eigen karakter.
Belroy’s Rum is een blend van zowel jonge als 5 jaar oude rum uit Trinidad.
Sang De Pascual is een spirit op basis van biologische bloedsinaasappels waarvan je zowel puur ‘on the rocks’ als in combinatie met je favoriete mixer kan genieten.
Unieke single cask ter ere van ons 10-jarige bestaan. Na 63 maanden rijping is hij perfect om ten volle van te genieten… of geef hem als exclusief cadeau.
Snaps Antwerpse jenever wordt sinds meer dan 100 jaar geproduceerd in de traditie van de ‘Vieux Système’.
Dit kruidenaperitief werd gebrouwen op basis van een mysterieuze kruidenmengeling ingebed in een hoog kwalitatieve likeurwijn.
Wie vertrouwd is met het smaakpallet van Tante Andrée 16° en graag wat extra pittigheid en kracht wil, laat zich zeker verleiden door dit bitterzoet distillaat.
Deze single malt whisky wordt met lokale producten op Belgische bodem gemaakt te Haspengouw en rijpt gedurende 36 maanden op bourbon vaten.
Een subtiele amandellikeur waarbij de zoet zachte smaak van de noot volledig tot zijn recht komt en lang blijft nazinderen.
Blosm Vermout Red is een unieke vermout op basis van Haspengouwse appelbrandy.
Waan je in een echte James Bond film met dit aperitief.
Een elixir gebrouwen uit een distillaat van saffraan en krachtige aroma’s van kaneel en steranijs.
Vieux Nouveau Jenever is een ‘nieuwe’ jenever op basis van een maceraat van jeneverbessen en biologisch gestookte eerste-klasse moutwijn.
Met als basis zachte Franse tarwebloem en een aromatisch distillaat van Belgische rogge brengt het BelRoy’s team een gedurfde mix met deze unieke vodka.
Een verfijnde Belgische whisky gedistilleerd uit het moutbeslag van het bier Gouden Carolus Tripel.
Dark Spiced Rum, hun eerste rum, heeft een volle kruidige en fruitige smaak met tonen van mango, banaan, kaneel, vanille, pure chocolade en koffie.
Falernum is de naam van hun derde rum creatie en kent zijn oorsprong in de Caraïbische eilanden.