Brownies

Brownies

Hoeveelheid

Voor 24 Brownies van 5 op 5 cm

Ingrediënten

  • 225 g fondant chocolade
  • 100 g boter
  • 4 eieren
  • 325 g suiker
  • Zout
  • Vanille-extract
  • 150 g gezeefde bloem
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 100 g pecannoten

Bereidingswijze

Smelt en meng de chocolade en de boter (de microgolfoven is hiervoor uitstekend geschikt)
Klop de eieren, de suiker, het zout en de vanille los en voeg toe aan het chocolademengsel.
Voeg de bloem en het bakpoeder toe en roer dooreen
Hak de pecannoten grof en voeg ze toe aan het mengsel. Roer dooreen.
Giet het mengsel in een beboterd, rechthoekig bakblik en bak in een oven van 180° C gedurende 20 tot 25 minuten (het mag niet uitbakken). Laat na baktijd 10 minuten in het blik rusten.
Ontvorm en snijd in vierkanten van 5 op 5 cm